Manavgatta Yangin : Rzp6lflnblecdm : Yangın risk uzmanı cemal kozacı:

Manavgatta Yangin : Rzp6lflnblecdm : Yangın risk uzmanı cemal kozacı:. Manavgat haber sayfamızda manavgat haberleri okuyabilir, manavgat son dakika haberleri ve güncel manavgat gelişmelerini görebilirsiniz. Bölgeden duman yükseldiğini gören çevredekiler, durumu itfaiye ekiplerine bildirdi.bölgeye itfaiye ekiplerinin yanı sıra orman genel müdürlüğüne bağlı arazözler de sevk edildi. 32 yaşindaki̇ genç ölü bulundu. Poyrazın da etkili olduğu bölgede giderek genişleyen alevlere, havadan helikopterle karadan da manavgat orman i̇şletme müdürlüğü ve antalya. Devlet hastanesinde ise ayakta hasta kabul edilmiyor.

Manavgat'ta yangin söndürüldü mü, kontrol altina alindi mi? Manavgat haber sayfamızda manavgat haberleri okuyabilir, manavgat son dakika haberleri ve güncel manavgat gelişmelerini görebilirsiniz. Saat 12.00'de başladi antalya'nın manavgat ilçesi yeniköy mahallesi. Alevler bölgedeki̇ elektri̇k santrali̇ne yaklaşmiş durumda. Antalya manavgat'ta yangın sonucu ölen kişi sayısının 3 olduğu açıklandı antalya'nın manavgat ilçesinde devam eden orman yangınında ölü sayı

Tu6idhxzgdyavm
Tu6idhxzgdyavm from iaahbr.tmgrup.com.tr
Manavgat'ta yangin söndürüldü mü, kontrol altina alindi mi? Manavgat'ta dün başlayan yangin i̇lerledi̇kçe oluşturduğu tahri̇bat daha da artiyor. 5 mahallenin risk nedeniyle boşaltıldığı ilçede dumandan etkilenen 122 kişi hastaneye başvurdu 3 vatandaş ise hayatını kaybetti. Binlerce hayvanın telef olduğu alanda alevler köylere de sıçradı. Dün saat 12:05'te manavgat'ta başlayan yangın oldukça geniş bir alana yayıldı ve bölgede tam anlamıyla bir felaket yaşandı. 2 hrs · manavgat'ta ormanlık alanda çıkan yangında 5 dönüm orman ve makilik alan yandı. Antalya büyükşehir belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede söndürülen yangın maddi hasara neden oldu. Şuan ülke olarak teyakkuz durumuna geçmemiz gerekiyor.

Yangın şiddetli rüzgar nedeniyle hızla yayılarak yerleşim yerlerine indi.

Devlet hastanesinde ise ayakta hasta kabul edilmiyor. Side mahallesi kazım karabekir caddesi'nde bulunan. 2 hrs · manavgat'ta ormanlık alanda çıkan yangında 5 dönüm orman ve makilik alan yandı. Manavgat'ta yangin dumanlar güneşi kapattı bit.ly/3bsvdm8 Antalya'nın manavgat ilçesinde boş arsada çıkan yangın çevresindeki yerleşim yerlerine sıçramadan söndürüldü. Manavgat'ta yangin söndürüldü mü, kontrol altina alindi mi? Yangına havadan ve karadan müdahale edilirken 5 mahalle boşaltıldı. Manavgat'tan gelen son dakika haberleri türkiye'yi üzüntüye boğdu. Bunu birileri yaptı benm aklımda şu var nedensizce afganlar tr geliyo ya gündemi değiştirme çabası veya otel yapcak birileri. 03.07.2021 05:08 matso başkanı güngör'den, kent ekonomisini çeşitlendirme çağrısı. Yangının çok şiddetli olmasından dolayı bazı mahalleler tamamen boşaltıldı. İl merkezinde zaman zaman bu. Saat 12.00'de başladi antalya'nın manavgat ilçesi yeniköy mahallesi.

Efeler mahallesi tekağaç mevkisindeki yerleşim yeri yakınında bulunan makilik alanda yangın çıktı. Tarafsız ve güncel turizm haberlerinin adresi tourism today; Binlerce hayvanın telef olduğu alanda alevler köylere de sıçradı. Aklım almıyor ayni anda manavgatta 4 yangin ve türkiye nin diğer yerlerinde yangın. Dün öğle saatlerinde manavgat'ın yeniköy mahallesinde başlayan ve büyüyerek 4 farklı noktada gün boyu ilerleyen yangına müdahale devam ederken yeni detaylar da gelmeye devam ediyor.

O34c1gi0i9tzxm
O34c1gi0i9tzxm from www.cumhuriyet.com.tr
Alevler bölgedeki̇ elektri̇k santrali̇ne yaklaşmiş durumda. Havadan ve karadan yaptığımız müdahalelerle bu parlamaları kontrol altına alıp büyümesini engelliyoruz. Manavgat'tan gelen son dakika haberleri türkiye'yi üzüntüye boğdu. Yangın şiddetli rüzgar nedeniyle hızla yayılarak yerleşim yerlerine indi. Santral görevli̇leri̇ni̇n paylaştiklarina göre aci̇l önlemler alinmazsa antalya ve çevresi̇ne elektri̇k sağlamak zora gi̇recek. 28 temmuz 2021 14:47 antalya manavgat'ta büyük yangın! Gece boyunca esen şiddetli poyraz nedeniyle alevler ulukapı sülek mahallesin'e kadar geldi. Yangının ilk çıktığı noktaya 25, manavgat merkeze ise 4 kilometre uzaklıktaki mahalle jandarma…

Gece boyunca esen şiddetli poyraz nedeniyle alevler ulukapı sülek mahallesin'e kadar geldi.

Aklım almıyor ayni anda manavgatta 4 yangin ve türkiye nin diğer yerlerinde yangın. Mustafa yiğit'in canlı yayındaki açıklamaları: Manavgat kaymakamı mustafa yiğit a haber'e konuştu. Yangının ilk çıktığı noktaya 25, manavgat merkeze ise 4 kilometre uzaklıktaki mahalle jandarma… Alacak verecek tartişmasi kan döktü. Tarafsız ve güncel turizm haberlerinin adresi tourism today; Antalya'nın manavgat ilçesinde 5 yıldızlı bir otelin bacasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle büyümeden söndürüldü. Bölgede 4 farklı yerden yangın çıktı. Antalya manavgat'ta yangın sonucu ölen kişi sayısının 3 olduğu açıklandı antalya'nın manavgat ilçesinde devam eden orman yangınında ölü sayı Yangının atılan bir sigara izmaritinin kuru otları. Yangın risk uzmanı cemal kozacı: Manavgat'ta yangin söndürüldü mü, kontrol altina alindi mi? Binlerce hayvanın telef olduğu alanda alevler köylere de sıçradı.

Poyrazın da etkili olduğu bölgede giderek genişleyen alevlere, havadan helikopterle karadan da manavgat orman i̇şletme müdürlüğü ve antalya. Yangının atılan bir sigara izmaritinin kuru otları. Yangın söndürme çalışmalarının sürdüğü ilçeye birçok alandan destek gelmeye devam ediyor. Alacak verecek tartişmasi kan döktü. Dün öğle saatlerinde manavgat'ın yeniköy mahallesinde başlayan ve büyüyerek 4 farklı noktada gün boyu ilerleyen yangına müdahale devam ederken yeni detaylar da gelmeye devam ediyor.

Cry2ysviw Tb0m
Cry2ysviw Tb0m from www.ekopara.com
03.07.2021 05:08 matso başkanı güngör'den, kent ekonomisini çeşitlendirme çağrısı. 28 temmuz 2021 14:47 antalya manavgat'ta büyük yangın! Antalya'nın manavgat ilçesinde boş arsada çıkan yangın çevresindeki yerleşim yerlerine sıçramadan söndürüldü. Mithat abakan/manavagat (antalya), (dha) antalya'nın manavgat ilçesinde 5 yıldızlı bir otelin bacasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle büyümeden söndürüldü. 5 mahallenin risk nedeniyle boşaltıldığı ilçede dumandan etkilenen 122 kişi hastaneye başvurdu 3 vatandaş ise hayatını kaybetti. Mustafa yiğit'in canlı yayındaki açıklamaları: Antalya'nın manavgat ilçesinde 5 yıldızlı bir otelin bacasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle büyümeden söndürüldü. Saat 12.00'de başladi antalya'nın manavgat ilçesi yeniköy mahallesi.

Mithat abakan/manavagat (antalya), (dha) antalya'nın manavgat ilçesinde 5 yıldızlı bir otelin bacasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle büyümeden söndürüldü.

Manavgat'ta yangin söndürüldü mü, kontrol altina alindi mi? Manavgat'ta yangin söndürüldü mü, kontrol altina alindi mi? Antalya'nın manavgat ilçesinde boş arsada çıkan yangın çevresindeki yerleşim yerlerine sıçramadan söndürüldü. Kayseri'de ve osmaniye'de de yangın başlamış. Edinilen son dakika haberine göre antalya'nın manavgat ilçesinde iki otomobilin çarpıştığı kazada 2'si çocuk 3 kişi yaralandı. Binlerce hayvanın telef olduğu alanda alevler köylere de sıçradı. Yangın şiddetli rüzgar nedeniyle hızla yayılarak yerleşim yerlerine indi. Gece boyunca esen şiddetli poyraz nedeniyle alevler ulukapı sülek mahallesin'e kadar geldi. Yangın risk uzmanı cemal kozacı: Side mahallesi kazım karabekir caddesi'nde bulunan. Manavgat kaymakamı mustafa yiğit a haber'e konuştu. Yangın söndürme çalışmalarının sürdüğü ilçeye birçok alandan destek gelmeye devam ediyor. Manavgat'ta yaşayan ve yangını gören bir vatandaş ile bir.

Posting Komentar

0 Komentar